Dodatna ponudba

Poleg izvedbe svetlobnih napisov ponujamo celostne storitve oblikovanja, tiska in digitalnih storitev.

Idejna zasnova in vizualizacija

Neomejene možnosti

Svetlobni napisi so šele del ponudbe, ki jo lahko izvedemo za vas. Nudimo vam podporo pri zasnovi blagovne znamke, grafičnem in industrijskem oblikovanju, interierju, marketingu, ponujanju spletnega gostovanja, LED oglasnih rešitev, programiranja po meri IT rešitev, digitalizacije in avtomatizacije procesov, izvedbe promo materialov, vseh vrst tiskovin in mnogo več.

Identiteta in znamčenje

Nudimo storitve zasnove celostne podobe kot temelja za vaše poslovanje in predstavljanja kot blagovne znamke. Na podlagi vaše zgodbe zasnujemo logotip in aplikacije.

Več na domdesign.si.

Grafično oblikovanje

Nudimo storitve grafičnega oblikovanja za promocijske in marketinške namene za tisk, splet in sodobne medije.

3D oblikovanje in interier

Poskrbimo tudi za razvoj in izris vaših proizvodov ter izgled vaših prostorov, od pisarniških, predstavitvenih in sejemskih dejavnosti. Razvijamo tudi fotorealistične 3D vizualizacije.

Tisk

Nudimo vam tisk vseh vrst tiskovin in promocijskega materiala. Nudimo enostaven in hiter digitalni tisk manjših tiskovin in zahtevnejši offset in sitotisk zahtevnejših tiskovin s posebnimi tiski in dodatnimi možnostmi.

Spletne in IT rešitve

Nudimo izvedbo kvalitetnih CMS spletnih mest in trgovin ter po meri CRM rešitev, s katerimi vam avtomatiziramo in digitaliziramo vaše poslovanje, zmanjšamo stroške in dvignemo uspešnost.

Več na moduscrm.com.

LED oglaševanje

Nudimo rešitve za LED notranje in zunanje oglaševanje. Izdelamo vam po meri zaslone, premo katerih lahko z uporabo enostavnega uporabniškega mesta od kjerkoli upravljate z oglasi.

Predstavitev

Izdelujemo brezčasne, uporabne, oblikovno dovršene, tehnično izpopolnjene in kvalitetno izvedene svetlobne napise z namenom dolgotrajnega in uspešnega delovanja.

Proces

Izdelujemo oblikovno dovršene in tehnično izpopolnjene svetlobne napise. Od zasnove, do izvedbe, s skrbjo za prihodnost.

Dodatno

Poleg izvedbe svetlobnih napisov ponujamo celostne storitve oblikovanja, tiska in digitalnih storitev.

Servis

Nudimo kvalitetno podporo v vseh fazah izvedbe ter kvaliteten servis za brezhiben izgled in delovanje dolgo.

Naročila

Domdesign
Šolska ulica 1
8250 Brežice
+386 40 842 313
studio@domdesign.com
domdesign.si

Uradni podatki

Domdesign, d. o. o.
Šolska ulica 1
8250 Brežice
Slovenija
ID za DDV: SI64311449

Več

Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000