Podpora in servis

Nudimo kvalitetno podporo v vseh fazah izvedbe ter kvaliteten servis za brezhiben izgled in delovanje dolgo.

Pred izvedbo

Naša podpora se začne že pred izvedbo, ko vam pomagamo predlagati najboljši pristop in strategijo ter pripraviti kvaliteten načrt in vsebino za izvedbo.

Med izvedbo

V celotnem času izvedbe sodelujemo z vami, pridobivamo, urejamo in pripravljamo informacije, se usklajujemo in vam nudimo možnosti vmesne potrditve.

Po izvedbi

Nudimo garancijo, redno vzdrževanje, čiščenje in servis za dolgotrajno in brezhibno delovanje še dolgo po osnovni izvedbi.

Lekarna Ruj Sežana

Vzdrževanje

Za dolgotrajno delovanje in prvotni izgled je potrebno redno vzdževanje, predvsem pa čiščenje svetlobnega napisa. S čiščenjem odpravimo madeže, umazanijo, prah, pajčevino, sledove padavin in s tem zagotavljamo prvotni lesketajoč izgled. Na ta način poskrbimo tudi za daljše delovanje elektronskih komponent, ki bi zaradi morebitne umazanije lahko začele hitreje propadati.

V kolikor za osnovno vzdrževevanje ne morete poskrbeti, lahko to za vas storimo tudi mi in redno čistimo in vzdržujemo vaše svetlobne napise.

Predstavitev

Izdelujemo brezčasne, uporabne, oblikovno dovršene, tehnično izpopolnjene in kvalitetno izvedene svetlobne napise z namenom dolgotrajnega in uspešnega delovanja.

Proces

Izdelujemo oblikovno dovršene in tehnično izpopolnjene svetlobne napise. Od zasnove, do izvedbe, s skrbjo za prihodnost.

Dodatno

Poleg izvedbe svetlobnih napisov ponujamo celostne storitve oblikovanja, tiska in digitalnih storitev.

Servis

Nudimo kvalitetno podporo v vseh fazah izvedbe ter kvaliteten servis za brezhiben izgled in delovanje dolgo.

Naročila

Domdesign
Šolska ulica 1
8250 Brežice
+386 40 842 313
studio@domdesign.com
domdesign.si

Uradni podatki

Domdesign, d. o. o.
Šolska ulica 1
8250 Brežice
Slovenija
ID za DDV: SI64311449

Več

Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000